Općinski odbor Naše stranke zahvaljuje se svima u Velikoj Kladuši koji su učestvovali i pomagali u realizaciji naše predizborne kampanje. Ponosni smo što je to bila pozitivna i optimistična kampanja. Nismo nikog plašili ratovima, nestankom države ili novim stratištima. Ponudili smo novu, optimističnu viziju naše zemlje i sigurni smo da će građani to znati prepoznati.

Glasače pozivamo da u nedjelju izdvoje 30 minuta svoga vremena, odu do biračkog mjesta i daju povjerenje kandidatima Naše stranke. Tih 30 minuta će odrediti sljedeće 4 godine života svima u ovoj zemlji i zato iskoristite svoje pravo glasa.

Vaš glas će nam pomoći da vratimo pravdu i otjeramo korupciju iz našeg društva, da porodilje i u USK imaju 1000 maraka mjesečno, da naši đaci imaju besplatne udžbenike, da u vrtićima ima mjesta za svu našu djecu, da mladi imaju subvenciju za rješavanje stambenog pitanja, da minimalne penzije budu 600 maraka, da imamo kvalitetne i svima dostupne zdravstvene usluge, da nam članovi porodice više ne odlaze van države i da živimo dostojanstveno od svoga rada na svojoj zemlji.

Našu listu za Skupštinu USK predvodi doktor pravnih nauka Jasmin Hušić, što je garant da će interesi građana Velike Kladuše u novom sazivu kantonalne skupštine biti kvalitetno zastupljeni.